25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Space Punks – a Shadow Warrior fejlesztőinek új játéka

Izometrikus nézetű sci-fi lövölde készül a Flying Wild Hog stúdiójában.

Írta: GeryG

Míg a stúdió egyik része a Shadow Warrior 3-on dolgozik, addig a Flying Wild Hog egy másik csapata egy vadonatúj játék fejlesztését végzi – derült ki egy friss bejelentésből. Az újdonság a Space Punks, amely egy izometrikus nézetű multiplayer lövölde lesz.

A hangsúly a négyfős kooperatív módon van, hiszen a négy hőst barátainkkal közösen irányíthatjuk. A négy választható karakter mindegyik eltérő képességekkel rendelkezik, amelyek okosan kombinálva elég jó taktikázási lehetőségeket rejtenek magukban. A fejlesztők ígérete szerint a játékmenet egyszerre merít a Diablo-szerű játékokból és a manapság divatos looter shooterekből is.

A Space Punksra zárt bétájára már nem is kell sokat várni, az ugyanis július 14-én rajtol el. Aki szeretne ezen részt venni, az a hivatalos oldalon regisztrálhat egy meghívó reményében. A fejlesztők tervei szerint a nyílt béta valamikor télen, míg a játék konzolos változata valamikor 2022-ben várható.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Space Punks

Platform:

Fejlesztő: Flying Wild Hog

Kiadó: Jagex Games

Megjelenés: 2021. július 14. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!