Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2021

Sea of Thieves

A Borderlands inspirálta a Sea of Thieves most elrajtolt új eseményét

A játékosok Borderlands témájú tartalmakat és skineket kaparinthatnak meg.

2021.08.25. 09:58 | GeryG | kategória: gamescom 2021

A Microsoft tegnap este tartotta meg az idei gamescom első nagy show-ját, ahol néhány percet a Sea of Thieves is kapott a műsorból. Ezt annak szentelték, hogy beharangozzák a játék legújabb limitált idejű online eseményét, amely során a játékosok új kozmetikai elemeket és skineket szerezhetnek. Ami érdekessé teheti ezt az egészet, hogy e kozmetikai elemek mind a Borderlands franchise-ból származnak.

A játékosoknak kisebb-nagyobb kihívásokat kell teljesítenie, amelyek között cápákat kell lőporral levadászni vagy épp csontvázakat felrobbantani. De lesznek sokkal összetettebb kihívások is, ahol egy teljes történetet kell végigjátszaniuk vagy épp egy kincstár összes aranyát megszerezniük.

Ha valaki sikeresen teljesíti ezeket a kihívásokat, szívességeket szerzünk a Bigle Ratseknél. Ha pedig ebből elég összegyűlik, megkaphatjuk a Mayhem hajószett összes elemét, amivel igazán menővé varázsolhatjuk hajónkat. Vitorlánkon nem csak a Bordelrands logója virít majd ott, de Claptrap lehet a hajó orrdísze is!

A Making Mayhem címre keresztelt online esemény a tegnap esti bemutatóval egy időben rajtolt el és egészen szeptember 7-ig fog tartani. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sea of Thieves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sea of Thieves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló