Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Már hazánkban is kapható az LG TONE Free FP8 headset

Már hazánkban is kapható az LG TONE Free FP8 headset

Sportoláshoz is jól használható vezeték nélküli füles került a boltokba.

2021.10.19. 15:59 | Dino | kategória: Kütyü

Bár a mobiltelefonos piacról kiszállt az LG, nem hagyta abba különböző kiegészítők gyártását. Az egyik ilyen területet a vezeték nélküli fülhallgatók jelentik. Ebbe a termékcsoportba érkezett az LG TONE Free FP8, amelynek tervezésekor kiemelkedő szerepet kapott a minél jobb illeszkedés és a minél nagyobb kényelem.

A legújabb modell kialakítását is hosszas elemzés előzte meg, amelynek eredménye, hogy fülhallgatószára 4,4 milliméterrel rövidebb, mint a korábbi változatok, aminek eredményeként állításuk szerint tökéletes egyensúlyt biztosít, és ezáltal stabilan helyezkedik el a fülben - még akár sportolás közben is. IPX4-es vízállóságának köszönhetően esőben se lesz baja és az izzadság se árt neki.

Már hazánkban is kapható az LG TONE Free FP8 headset

A Meridian Headphone Spatial Processing technológiájának alkalmazásával a fülhallgató realisztikus térérzetet ígér, kis méretének ellenére azt szimulálva, mintha valódi hangszórókon hallgatnánk a zenét. A 3D Sound Stage megoldás pedig a sztereó hangforrást teszi térhangzásúvá.

Mindkét fülhallgatóba három mikrofont építettek, ami tisztább hangzást biztosít, egyúttal ezek segítségével szűrik a környezeti zajokat is, amit zenehallgatás közben is megtesz. De ha nem szeretnénk túl hangosan beszélni, a jobb fülhallgatót mikrofonként a szánkhoz is tarthatjuk.

Már hazánkban is kapható az LG TONE Free FP8 headset

Az ún UVnano töltőtok se hétköznapi: töltés közben UV-C LED fénnyel tisztítja meg a fülhallgatók hangszóróhálóját a baktériumoktól. (A gyártó adatai szerint öt percen belül az Escherichia coli, Staphylococcus aureus és Klebsiella pneumonia baktériumok 99,9%-át elintézi.) A fülhallgatópár egy teljes töltéssel akár 10 órán keresztül képes működni, a töltőtokkal együtt pedig összesen 24 óra üzemidőre képes. 5 perc gyorstöltéssel kb. egy órányi használatra tölthetjük fel.

Az LG TONE Free FP8 fekete és fehér színben került a boltokba, 67989 forintos ajánlott végfelhasználói áron. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló