Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Riders Republic

Holnap rajtol a Riders Republic nyílt bétája

A korábbi rövid bétát most egy jóval hosszabb követi.

2021.10.20. 16:45 | GeryG | kategória: Játék

Bő egy hét múlva jelenik meg a Riders Republic. Viszont már holnap is lehet majd játszani vele, legalábbis bizonyos részeivel. Arról van szó, hogy a Ubisoft a korábbi rövid nyílt bétát közvetlenül a premier előtt egy hosszabb fogja követni. Ez azt jelenti, hogy október 21-től 27-ig mindenki teljesen szabadon próbálhatja majd ki az extrém sportokról szóló játékot.

A béta ideje alatt belekóstolhatunk a Mass Race módba, amelyben egyszerre akár ötven játékos is versenyezhet egymással. A futamok minden harminc percben a térkép véletlenszerűen kiválasztott pontjain indulnak. Elérhető lesz a Versus mód is, amelyben öten versenyezhetünk különféle sportágakban.

Kipróbálhatjuk a Tricks Battle módot, amelyben két hatfős csapat küzd meg egymással. A cél minél több trükköt bemutatni, ezzel pedig minél több pontot szerezni a csapatunknak. Végül ott lesz a Free for All mód, amelyben tizenketten versenghetünk előre összeállított versenyszámokban.

A Riders Republik október 28-án, vagyis a nyílt béta vége után egy nappal fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra és Stadiára. A béta PC-n és konzolokon is elérhető lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Riders Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Riders Republic

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló