Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arkanoid - Eternal Battle

Visszatér a legendás faltörő, jön az Arkanoid - Eternal Battle

Jövőre megújul az 1986-os klasszikus.

2021.11.23. 07:44 | Dino | kategória: Játék

A nyolcvanas években felnőtt játékosoknak valószínűleg nem nagyon kell bemutatni a faltörő játékstílust, amelynek egyik legismertebb darabja talán az 1986-os Arkanoid. A Microids úgy gondolta, nem ártana, ha a mai gamerek is megismernék ezt, és a Taitóval való együttműködés keretében megbízták a francia Pastagames csapatát (Pang Adventures, Pix the Cat), hogy készítsenek belőle egy modern változatot.

Az Arkanoid - Eternal Battle a jövő évben fog megjelenni, és különböző egy- és többszemélyes játékmódokkal, valamint új effektekkel és bónuszokkal újítja fel a klasszikust.

A játékról egyelőre nem árultak el további információkat, így az említett játékmódokról, valamint a várható platformról is később fogunk részleteket megtudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

Aryx
Aryx 2021.11.23. 08:45
Háhá, erre emlékszem, a CGA-s grafikájúval játszottam még kicsiként. :D
Mondjuk marhára nem értem, mi a létjogosultsága egy 35 éves játék leporolásának. Egyrészt millióan feldolgozták már. Másrészt akinek ez a cím még mond valamit, az jó eséllyel ma már nem játszana vele (pláne nem örökké), mert finoman szólva már nem adná azt az élményt... ha viszont változtatnak az eredeti recepten, akkor meg pont az Arkanoid-fanok fognak csalódni. :D Van, amit jobb békén hagyni.

szerk: a cikk végén nem lett lezárva az [i] tag, gondoltam, szólok. :)
Dino
Dino 2021.11.23. 14:15
Aryx: Köszi, javítottam.
ajánlott olvasnivaló