25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Rövid, de akciódús launch trailert kapott a Trek to Yomi

A fekete-fehér, oldalnézetes akciójáték holnap jelenik meg.

Írta: GeryG

Most már tényleg semmi sem állhat a Trek to Yomi útjába, hogy akár a hónap meglepetésjátéka legyen. A premierre holnap kerül sor és az eddig látottak alapján minden okunk meglehet a bizakodásra, hogy egy igazi szamurájos gyöngyszemmel gazdagodunk.

A Trek to Yomi története egy ifjú harcosról szól, aki nem tudja megakadályozni a mestere meggyilkolását. Cserébe viszont bosszút esküszik és a gyilkosok nyomába ered. Ez játékmenet szempontjából egy oldalnézetes akció-szerepjáték formájában ölt testet, amely a régi japán szamurájfilmek hangulatát idézi majd.

a Trek to Yomi a holnap premier apropóján meg is kapta az ilyenkor szokásos launch trailert. A nem egész egyperces video látványos és hangulatos, akcióban nincs hiány. A játék a Devolver Digital kiadásában jelenik meg holnap PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!