Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Justice Sucks

Elszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice Sucks

A '90-es évek hangulatát idéző lopakodós akciójáték igazából a Roombo: First Blood folytatása.

2022.09.28. 09:15 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Sokféle hírt olvasunk és írunk legalább ugyanennyi variációjú játékról naponta, de én személy szerint ilyet még nem láttam. :-D A Justice Sucksban adott egy gyilkos robotporszívó (?!), egy, az 1990-es évek televíziós univerzumát idéző környezet, és már indulhat is a darabolás.

Hogy ez pontosan hogyan és miért történik, az előzetesből kiderül.

A Justice Sucks fő karaktere, Dusty McClean elsőre talán egy átlagos háztartási eszköznek tűnik, azonban egy éjjel betörnek családjának házába. A famíliát elrabolják, Dusty pedig a TV-s univerzumban találja magát, ellenséges terepen. Nos ennél a pontnál elfelejthetjük, amit eddig tudni véltünk a porszívókról. A rejtőzködés képességén kívül ugyanis számtalan lehetőség akad, hogy Dusty megküzdjön a gonosz FamilyCorp embereivel és kiszabadítsa magát, valamint családját.

Állíthatunk kést az ellenbe, felapríthatjuk láncfűrésszel, fagyaszthatunk, égethetünk, de a kevésbé véres megoldások között találhatóak az áramütés, kiüthetjük őket csillárokkal, csapdákat állíthatunk nekik, vagy megdobálhatjuk őket macskával. Tehetjük mindezt és még sok mást akár Dusty harcos kivetítésével, aki a Sexy McClean nevet viseli, és elsősorban fizikai közelharcban remekel. A helyszíneket tekintve pedig a családi háztól a jachton keresztül egészen a gonosz főhadiszállásáig küzdhetünk a megmenekülésért.

Cikkajánló
Gyilkos robotporszívó lehetsz a Justice Sucksban
Folytatást kap a Roombo: First Blood lopakodós akciójáték.
» Olvasd el!

A Justice Sucks PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg. ■

előző
következő
Elszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice Sucks
Elszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice SucksElszabadult a gyilkos robotporszívó – megjelent a Justice Sucks
Justice Sucks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Justice Sucks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló