Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Starship Troopers - Terran Command

Érdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran Command

Új küldetések, új pontozási rendszer, új egység és parancs is került a játékba.

2022.11.19. 15:28 | GeryG | kategória: Játékhírek

Érdekes taktikai-stratégiai hibridet hozott össze a The Aristocrats stúdió, amikor elkészítette a Starship Troopers: Terran Commandot. Bár első ránézésre egy klasszikus RTS-nek tűnik a játék, valójában inkább tekinthető taktikai játéknak, mivel a bázisépítés csak nagyon minimálisan van jelen és a játék sokkal lineárisabb mint egy hagyományos stratégiai játék. De cserébe nagyon szórakoztató lett és ez a fontosabb.

A fejlesztők a napokban elkészültek a játék legújabb ingyenes frissítésével, amely több érdekes újdonságot hozott magával. A legfontosabb, hogy három új küldetés is érkezett, amelyek közül kettő már az új pontozási rendszer szerint működik. Az első küldetésben egy vegyi laborban kell visszaszorítani a rovarokat, a másodikban pedig egy kanyont kell megtisztítani az ott hemzsegő lényektől.

Az utolsó küldetés a leghosszabb, ugyanis ez egy klasszikus túlélőpálya. Egy erődöt kell minél tovább megvédeni, a rovarok pusztításával pedig pontokat kapunk, amelyekért erősítést hívhatunk le. De így tudunk kapukat megnyitni is, hogy új területekre vonulhassunk át, illetve a War Supportot is így lehet növelni.

Új egységként bemutatkozott a Chemical Trooper, amely vegyianyagokkal küzd az arachnidok ellen. Ezek egyelőre csak a frissítéssel érkezett új küldetésekben szerepelnek, de a jövőbeli új küldetésekben is felbukkannak majd.

A frissítéssel egy hasznos új parancs is kerül a játékba, ez pedig a TPS, vagyis a target priority setting. Lényegében minden egységnek megadhatjuk, hogy milyen típusú rovarokra összpontosítsa a tűzerejét. Az egységeket így specializálhatjuk, mindig azokra a rovarokra fognak lőni, amit megadtunk nekik ahelyett, hogy a legközelebbit céloznák. Ez egyszerre hasznos és veszélyes, mert ugyan lehet például a mesterlövészeket a savköpőkre állítani, de mivel nem figyelik a közeli rovarokat, védtelenné is válhatnak. ■

előző
következő
Érdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran Command
Érdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran CommandÉrdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran CommandÉrdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran CommandÉrdekes újdonságokkal bővült a Starship Troopers: Terran Command
Starship Troopers - Terran Command
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starship Troopers - Terran Command

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló