25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Harcias Midnight Suns trailer

Kártyahasználatra épülő harcrendszer, csapdaállítás és más finomságok.

Írta: GeryG

Csúcsra járatva pörög a Midnight Suns marketing gépezete, amely szinte minden napra tartogat valamit a rajongók számára. Most éppen egy olyan előzetes bukkant fel a világhálón, amely a játék harcrendszerét mutatja be.

Mint ismert, a Firaxis korábban sikeresen feltámasztotta az XCOM franchise-t, amely azóta a körökre osztott taktikai játékok standardjának számít. Bárki is készít ilyen jellegű játékot, az bizonyos mértékig biztosan az XCOM-ra fog támaszkodni. Ennek fényében nincs benne semmi meglepő, hogy a Midnight Suns is körökre osztott harcrendszerre épít.

A trailerben láthatjuk akció közben a különböző hősöket, akiknek a használható képességeiből paklit építhetünk a csaták előtt. Ha kellő hősiességet gyűjtöttünk, pusztító egyedi támadásokat indíthatunk.

A Midnight Sunsban Lilith és Chton démonseregeit kell feltartóztatnunk a Vadász bőrébe bújva, aki egy teljesen a magunk képére formálható új hős. Hozzá csatlakoznak a Marvel univerzum legnagyobb szuperhősei, hogy segítsék a harcban.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!