25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön az első Xbox/Bethesda Developer_Direct

A fejlesztés alatti játékokról beszélnek majd a fejlesztők.

Írta: Dino

Jön az első Xbox/Bethesda Developer_Direct

Január 25-én mutatják be az első Xbox és Bethesda Developer_Direct műsort, amelynek keretében az Arkane Austin, a Mojang Studios, a Turn 10 Studios és a ZeniMax Online Studios munkatársai beszélnek majd készülő játékaikról.

A The Elder Scrolls Online-ról megtudhatjuk, milyen bővítésekre számíthatunk a 2023-as év során. A Turn 10 fejlesztői természetesen az idei új Forza Motorsportról árulnak majd el részleteket. A Minecraft Legends kapcsán a PvP multiplayer játékélményt fejtik ki, a Dishonored és Prey fejlesztői pedig a Redfall FPS-t mutatják be egy vadonatúj gameplay videóval.

A Bethesda Game Studios készülő nagy durranása, a Starfield nem kap most szerepet, annak inkább egy különálló műsort szentelnek majd.

Az első Developer_Directről további információkat az Xbox és a Bethesda Twitter-oldalain tesznek közzé. A műsor pedig január 25-én hazai idő szerint este 9 órakor kezdődik majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!