25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Harmadszor is Poly Bridge!

Még tavasszal trilógiává bővül a hídépítő logikai játék.

Írta: GeryG

Az első rész még 2015-ben, a folytatás pedig 2020-ban jelent meg. A Poly Bridge pontosan azzal a kihívással kínálja meg a játékosokat, amelyre a címéből tippelni lehet: hidat kell építeni benne. Ehhez általában mindig szűkös erőforrások állnak rendelkezésre és minden pályán egyedi, egyre nehezebb terepet kell valahogy legyőzni.

A fejlesztő Dry Cactus stúdió az első két epizóddal nagyon betalált és már az utolsó simításokat végzik a franchise következő részén: idén tavasszal jön a Poly Bridge 3. A trilógia új epizódja alapvetően nem okoz majd nagy meglepetést, hiszen a cél most is a hídépítés lesz. De miben nyújthat többet elődeinél az új pályákat leszámítva?

A játékban száznál is több egyedi pálya várja majd a játékosokat, ahol kezdetben egyszerű, fából készült gyalogos hidakat kell tervezni. Idővel aztán egyre nagyobb távokat kell legyőzni, amihez egyre több és változatosabb nyersanyagok állnak majd rendelkezésre. A megoldás mindig a játékosok kreativitására lesz bízva.

Lehet majd kísérletezni is, erre szolgál a sandbox mód, ahol szabadon kipróbálhatjuk a különböző designokat, kitapasztalhatjuk az anyagok tulajdonságait. A játék támogatni fogja a workshopot is, így a tartalmat a végtelenségig lehet majd bővíteni, illetve kapunk Twitch-támogatást is.

A Poly Bridge 3 a jelek szerint a már jól kitaposott ösvényen halad tovább, látszólag kevés kockázatvállalással. Hogy ez elég lesz-e harmadszor is a 90% feletti értékelésekhez, az majd a május 30-i premier után kiderül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Poly Bridge 3
  • Poly Bridge 3
  • Poly Bridge 3
  • Poly Bridge 3
  • Poly Bridge 3

Poly Bridge 3

Platform:

Fejlesztő: Dry Cactus

Kiadó: Dry Cactus

Megjelenés: 2023. május 30.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!