25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A közelharcra fókuszál a SPINE első gameplay trailere

Látványos harcrendszerrel igyekszik magára hívni a figyelmet a cyberpunk világbeli játék.

Írta: Dino 3 hozzászólás

Cyberpunk világba visz a ciprusi székhelyű Nekki "gun fu" akciójátéka, a SPINE, amelyben főhősünk közelharcban, valamint lőfegyvereivel látja el a baját támadóinak. Redline egy lázadó utcai művész, akit egy harci implantátum formájában vele lévő mesterséges intelligencia, Spine kísér. Fő ellensége pedig nem más, mint a Tensor Corporation MI által irányított autokratikus rendszere.

A PC Gaming Show keretében bemutatott első gameplay trailerben bepillantást kapunk a látványos közelharcba, amelyet fegyvereink tesznek még változatosabbá (és még brutálisabbá). Redline folyamatosan fejlődik is a játék során, javulnak a reflexei, valamint újabb kombókat sajátít el a harcokhoz.

Az Unreal Engine 5-tel készülő, és a Nekki saját animációs motorját, a Cascadeurt használó SPINE PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • SPINE
  • SPINE
  • SPINE
  • SPINE
  • SPINE
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dino
Dino [5981]
Ja, a látványossága engem is megragadott, és engem is váratlanul ért ez. Kicsit utánanézve egy 3 évvel ezelőtti teasert és egy 2 évvel ezelőtti cinematic trailert lehet még találni, de ezek elkerülték a sajtóközleményes postaládánkat.
(A "ciprusit" meg a hírben javítottam "ciprusi székhelyűre", mert közben észrevettem, hogy gyanúsan orosz igazából a csapat - a bemutatkozó videóban .ru végű feliratok bukkannak fel, a weboldal fotóiban meg "манчкин" van a Munchkin játék dobozán :D )
És tőlük jelent meg korábban a Vector, amit 10 évvel ezelőtt elég sokat toltam.
Peace
Peace [27771]
Jópofa!
Gobiakos
Gobiakos [13215]
Eddig még nem is hallottam erről a projektről, de igen látványosnak tűnik. Az már más kérdés, hogy tudnak-e mellé pakolni egy olyan sztorit, ami el is viszi a játékot a hátán és nem lép ki az ember a játékból 1,5 óra után, mert csak egy szépen összerakott tech-demo-t lát benne...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)