Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black & White 2 infók

2005.04.01. 19:07 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Kiadtak egy hosszabb hírlevelet a Black & White 2-vel kapcsolatban a Lionheadnél, mely valamivel rövidebben összefoglalva a következőket tartalmazza:
A programot szeretnék még az ősszel kiadni, de ebben az évben mindenkép a boltokba kerül. Először csak a PC-s változat kerül a boltokba, majd utána a Mac-esre koncentrálnak a fejlesztők.
Katonáink nem lesznek itt sem oly élő személyiségek, mint a normál lakosság, nem fognak kártyázni, aludni, enni, ülnek a sátraik mellett és nem csinálnak semmit. A harcmezőn viszont már sokkal aktívabbak lesznek természetesen.
Alapban a megjelenő játék nem tartalmaz majd többjátékos módot, így sokkal kiegyensúlyozottabb és tökéletesebb lehet. Később természetesen elképzelhető hozzá egy komolyabb patch, mely már a multiplayer részt is tartalmazza.
Kevesebb állatfajta lesz a játékban, mint elődjében, viszont azok sokkal fejlettebbek, sokrétűbbek lesznek. A régi nagy kedvencek, mint a tehén, a majom és az oroszlán most is helyet kap a játékban.
Nem lesz nyilvános bétatesztje a programnak, ez érhető is, hisz ha csak egyjátékos mód van, nincs értelme ennek. Aki jelentkezne esetleg teszternek fel kell készülnie, hogy novemberig biztos nem kerülne rá a sor.
Az összes információ a beküldött levelekre adott válaszokból áll, aki többre is kíváncsi és tud angolul az tallózhat belőlük itt. ■

előző
következő
Black & White 2 infók
Black & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infókBlack & White 2 infók
Black & White 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black & White 2

hozzászólások (7)

Madrac
Madrac 2005.04.02. 16:14
hehe, javitottam, az ieneket tok nehez eszrevenni aminek van ertelme amugy is. :)
@Slider@
@Slider@ 2005.04.04. 08:12
Akkor már ebbe is bele lehet kötni:

"hogy novemberig biztos nem kerülne rá a sor."


Itt az a felesleges.
Peeter
Peeter 2005.04.04. 15:39
Ez a 2.rész nem tűnik olyan jónak mint az első.
Lehet jó, csak már nem fog úgy hatni az újdonság, eredetiség ereje.
m.benike
m.benike 2005.04.09. 11:27
2005 novemberében jelenik meg?????
:,-(
FallenAngel
FallenAngel 2005.08.13. 18:49
mikor jön ki a játék ? mik a hírek ?
ajánlott olvasnivaló