For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jessica Alba fantasztikus csókja

2005.06.30. 18:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs olyan férfi, aki ne akarná megcsókolni Jessica Albát. Ioan Gruffudd egyenesen szerződésben vállalt vele egy vad csókot, és valószínűleg nem hitte volna, hogy ez lesz A fantasztikus négyes (The Fantastic 4, hazai bemutató: augusztus 4.) forgatásának legnehezebb része.
- Csináltunk egy csomó vad kaszkadőrjelenetet – meséli a walesi színész, akit legutóbb Arthur király Lancelotjaként láthattunk a mozikban. – Volt autós üldözésünk, leomló hidunk, mágneses vihar az űrben, robbanás és ökölharc. Ezek után, azt hittem, a csók lesz a jutalom. De tévedtem.
Jessica Alba ugyanis a szerep kedvéért szőkévé és kékszeművé változott: a szemébe helyezett speciális irizáló kék kontaktlencse viszont közelről nézve kísérteties látványt nyújtott: a kék mögül kilátszott a barna, vibrált és vörös karimája volt.
A szemtanúk szerint a színész nagyon furcsán viselkedett, amikor végre karjába kaphatta a szexi színésznőt. Rámosolygott, a szemébe nézett… azután nagyon üvöltött, hátraugrott, és kirohant a stúdióból. Mint aki kísértetet látott.
- Na jó, eltúloztam talán – mondta utólag a fantasztikus Gruffudd. – De akkor már egy fél éve dolgoztunk a filmen, tele volt a fejem rémekkel, szörnyekkel, megmagyarázhatatlan eseményekkel: persze, hogy egy pillanatra elhittem, hogy igazi varázslat áldozata vagyok. Érdekes, amikor az egyik felvétel kedvéért egy húsz méter magas díszlethídról dobtak le, teljesen nyugis maradtam. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.