Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino: az Éjszakai őrség új tagja

2005.09.02. 10:23 | Dino | kategória: Mozi

Ugyan ritkán rendez, a világ mégis folyamatosan őt figyeli. Quentin Tarantino igazi emblematikus figura lett, bármit tesz, bekerül vele a hírekbe, és ő, úgy tűnik, gyermeki módon élvezi, hogy hírneve lehetővé teszi: mindent kipróbálhat, mindennel játszhat egy kicsit. Legutóbb a NASCAR autóverseny egyik futamán ült volán mögé, most pedig úgy tűnik, szerepet vállal az Éjszakai őrség (Night Watch, hazai bemutató: szeptember 8.) című film 2. részében, a Nappali őrség-ben.
A megzabolázhatatlan Tarantino az Éjszakai őrség-ről már jó néhány helyen nyilatkozta azt, hogy szerinte ez az év filmje. A Moszkva félhomályos sikátoraiban játszódó, különös hangulatú, misztikus történet a Jó és Rossz birodalmának határán őrjáratozó katonákról: a Fény és a Sötétség harcosairól szól, akik ugyan a világ békéjét biztosító fegyverszünetüket ellenőrzik, mégis mindig harcolnak egymással.
- Annyira imádom ezt a filmet, hogy egy kisebb szerepet szívesen eljátszanék benne – mondta nemrég Tarantino. – Csak két feltételem van: ne kelljen megtanulnom hozzá oroszul, és a rosszak közül játszhassak valakit. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló