25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Xbox eladások

Írta: Madrac 7 hozzászólás

Jól teljesített az Xbox a tengerentúlon. November 15-től, a megjelenésétől az év végéig másfél millió darab kelt el a konzolból. Ezzel a kezdéssel minden idők legjobb indulását tudhatja maga mögött a Microsoft játékgépe. Ezt a bejelentést ma tette a CES-en a Microsoft.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Warhawk
Warhawk [1146]
Bill tuti tudja. Gyűjti a pénzt. Kíváncsi lennék, mennyire folyt bele a fejlesztésbe, a fül-fül vigyorán kívül.
Más. Nekem van PAL-NTSC átalakítóm. És mivel ez a probléma is áthídalva, mégis megyek lejmolni a gyárba...:DDDD
Hubert
Hubert [1984]
Én nem vártam, hogy ilyen sikere lesz, mert az én hiszekegyembe a PC van belefoglalva. Lehet, hogy a látszatok ellenére Bill mégis tudja mit csinál ?
Dino
Dino [5993]
Azért Magyarországon gyártják, mert itt olcsó a munkaerő :-))
És egész Európában nem kapható, nem csak nálunk. Amerikában NTSC rendszerű TVk vannak, és eddig az NTSC XBoxokat gyártották, azután álltak csak át az európai PAL rendszerre. Amúgy az hülyén nézne ki, ha nálunk már lehetne kapni, a többi európai országban meg nem. Ez szerintem érthető, hogy ilyet nem tesznek.
Warhawk
Warhawk [1146]
Nem tudom, itthon hogy lesz az eladás. Remélem nem úgy, hogy legyártjuk, kiviszik (ár+fuvar), aztán vissza (ár+fuvar+fuvar vissza), aztán itt megy boltosnak (ár+fuvar+fuvar+árrés), és úgy kerül az egyszeri szerencsétlenhez, aki csak néz, hogy miért ilyen drága... Mert ez aztán már igazán nagy... lenne... :/
J. Dávid
J. Dávid [6295]
Be kell törni a gyárba és má' meg is van a cucc..:)) Vagy valami biztonsági embert lefizetni...
De én azt nem értem miért pont MO gyártja és miért nincs eladás egy kicsi legalább??? gondolom üzlet politika..az usaban lovésabbak az emberek, azt ott sokkal jobban van kereslet ilyenre
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)