Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Játék EXPO végeredmények

2006.05.30. 19:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Gyermeknap hétvégéjén közös rendezvényre állt össze a három legnagyobb cybersport eseményt szervező csapat, a JETfly, a Counter-Strike szervező GPS, illetve a saját kiadású játékait versenyekkel támogató Electronic Arts. A Játék EXPO -méreteiben és sikerében- mindenidők eddigi legnagyobb magyar számítógépes rendezvénye volt.
Gody Professional Series #8: Játék EXPO rendezvényen belül megrendezésre került a Gody Professional Series #8 állomása. A magyar Counter-Strike társadalom legjobbjai mérhették össze tudásukat, a győzelemért induló 44 csapat 8 csoportban vágott neki a küzdelmeknek, a csoportokból a legjobb 2 jutott a Double Elimination-be. A másfél nap alatt közel 180 érdekes és izgalmas mérk~Nzést játszottak a csapatok, amiket az otthon maradtak is tudtak követni az interneten HLTV-n keresztül. Döntőbe az ancients.stYle és az XTN csapata komoly küzdelem árán jutott és igen izgalmas mérkőzést játszott. Az alsó ágról érkező XTN csapatának magabiztos fölénnyel sikerült nyerni az első pályán, de a második, mindent eldöntő fordulóban az ancients.stYle csapat szép és elsöprő játékkal nyert.
Gody Professional Series #8 Counter-Strike végeredménye:
1. ancients.stYle (Bmx, DoZeR, SoNiC, XploD, zsoltee)
2. XTN (d$t, Piki, rmL, tiger, XeRox)
3. pQ (CASH, warlock, qLus, smilee, am0rf)
4. n6 (BA, clayton, Flavius, FLegby, stawros)
A következő nagyszabású Counter-Strike verseny, a Gody Professional Series #9 2006. szeptember 16-17 között kerül megrendezésre az InfoMarket alatt a BNV-én.
IV. Magyar Repülőszimulátor Bajnokság: Ugyancsak a Játék EXPO adott helyet a negyedik alkalommal lebonyolított repülőszimulátor bajnokságnak is. Újdonság volt, hogy a szokásos két profi kategória (MiG-29 és Me-109) mellett idén az amatőrök is a virtuális légtérbe emelkedhettek MiG-29-es vadászgépeikkel. Modern vadászgépek kategóriája alapos meglepetéseket hozott. Nem jutott a legjobb négy közé a tavalyi bajnok és négy év után nem sok hiányzott ahhoz, hogy ismét aktív vadászpilóta legyen az év legjobb virtuális pilótája, vagyis, a kecskeméti MiG-29-es és Gripen vadászpilótáknak ismét sikerült helytállniuk a civilek mezőnyében. Molnár Tibor százados az előkelő második helyezést érte el. Eredmények:
Lock On: (MiG-29) kategória
1. Tóth "LeFty" Levente
2. Molnár "MoTi" Tibor százados (MH59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, Puma század)
3. Mikó "Siluro" András
4. Dukony "HungaroJET" Gyula
A II. világháborús gépek kategóriájában a papírforma szerinti eredmény született, ugyanis Kovács "Vogel" Gábor meg tudta védeni a tavalyi elsőbbségét és idén is ő lett a bajnok. A Me-109-es kategória végeredménye a következő:
IL-2 (Me-109) kategória
1. Kovács "Vogel" Gábor
2. Mart "Tom" Tamás
3. Vas "Vas" Gábor
4. Nagy "Rozsdaas" Gábor
Idén első ízben indulhattak egy külön kategóriában a 18 év alatti virtuális pilóták. Így elkerülhetővé vált, hogy már az első körökben a profik vagy az aktív vadászpilóták idő előtt búcsúztassák őket.
JETfly Légiharc Kupa, tehetségkutató (18 év alatti) kategória
1. Bardoczi Gábor
2. Péterffy Kristóf
3. Matók Dániel
A két profi kategória győztesének adatott meg az a lehetőség, hogy a 2006. szeptember 9-10 között Budapesten -az InfoMarket első hétvégéjén- megrendezésre kerülő repülőszimulátor Európa-bajnokság (FORTIS Dogfight Cup) versenyen hazánkat képviselje. Szeptemberi verseny hivatalos honlapja itt található.
Battlefield 2: Játék EXPO harmadik versenye a Battlefield 2 közösség első saját gépes LAN-ja volt, amelyen a játékosok az Electronic Arts szponzorálásában vehettek részt. Legjobb magyar csapatok egyenként 10 taggal vonultak fel, hogy összemérjék erejüket. A csoportmérkőzéseket követően vasárnap Double Elimination rendszerben mérkőzött meg a nyolc csapat. A döntőben a Battlefield sorozatban már sokat bizonyított JCSR a viszonylag új [H[BA] csapatával találkozott. A felső ágról érkező JCSR mindkét pályán magabiztos győzelmet aratott (Zatar Wetlands 231:164; Strike at Karkand 141:91).
Battlefield 2 verseny végeredménye a következő:
1. JCSR
2. [H[BA]
3. -eAb-
4. GBC

előző
következő
Játék EXPO végeredmények
Játék EXPO végeredményekJáték EXPO végeredményekJáték EXPO végeredményekJáték EXPO végeredményekJáték EXPO végeredményekJáték EXPO végeredmények

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.