25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

A színpadon: John "kertész" Tucker

Írta: Dino

Mi kell egy karrier beindulásához? Egy szerencsés év: Jesse Metcalfe számára valószínűleg az idei lesz élete legfontosabb esztendeje. A Született feleségek fiatal kertésze és egyben szívrablója, előtt az elmúlt hónapokban minden kapu kinyílt. Sikerült neki az, amiről a legtöbb tévésztár csak álmodozik: megvan az első mozisikere, és most, hogy a Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, hazai bemutató: október 19.) című vígjáték bebizonyította, a szépfiú szélesvásznon is hatásos, egyre újabb filmes ajánlatok várnak rá.
De ez még mind semmi. Úgy látszik, még augusztusban teljesül Metcalfe egy régi, titkos vágya: rockzenészként is bemutatkozik. Az első fellépést persze könnyíti, hogy a színész Nadine Coyle-lal, a Girls Aloud énekesnőjével jár. A csapat következő fesztiválszereplésén, a V Festivalon Metcalfe egy szám erejéig lép színpadra, és barátnőjével elénekel egy duettet – így csatlakozik Anglia egyik legnagyobb rockbulijához, ahol a Radioheadtől Morrissey-n át a Faithlessig a műfaj legjobbjai zenélnek.
Mi jöhet még ezután? Jesse Metcalfe állítólag főzni is nagyon szeret...

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!