Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szoknyás törvényen kívüliek

2006.08.11. 12:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Számtalan film épült már törvényen kívüliekre, gondoljunk csak a Keresztapa trilógiára, a Casinora, vagy a Ponyvaregényre. A férfiak mellett azonban időnként a nők is előkapják a hatlövetűt. A western és a film noir műfajokat olyan női elkövetők ihlették már meg, mint Belle Star, aki a Vadnyugat leghírhedtebb banditáival fújt egy követ, vagy Ma Baker, a „bűnöző mami”, aki négy fiának segített bank- és emberrablások kitervelésében. Nem feledkezhetünk meg Bonnie Parkerről sem, aki szintén bűnöző párja, Clyde Barrow oldalán követetett el legendás rablásokat, tetteiktől hangos volt a világsajtó.
Eme impozáns elődök után Sarának (Salma Hayek) és Mariának (Penelopé Cruz) kell bizonyítania a hét friss mozifilmjében, a Las Bandidasban. A mexikói filmben a két egzotikus szépség között hatalmas a társadalmi, és ennek nyomán viselkedésbeli különbség, ám a szegények kizsákmányolását látván erőik egyesítésére, és közös bosszúállásra kényszerülnek. Az eltérő neveltetés állandó civakodáshoz, és igen mulatságos helyzetekhez vezet. A lányok tulajdonképpen egy dologban hasonlítanak: mindketten tudják, hogyan lehet a férfiakat női rafinériákkal megvezetni… A western komédiát többek között Luc Besson producer jegyzi.
A film szinkronizáltan kerül a hazai mozikba, Salma Hayek magyar hangját a szintén gyönyörű Gubás Gabi, míg Penelopé Czuzét az egzotikusan bájos Kéry Kitty adta. A tökéletesen gonosz férfi főszereplő, Jackson (Dwight Yoakam) torkába Kaszás Attila bújt.
„Jó filmet nagyon kellemes élmény szinkronizálni – mondta az ismert színész. Ha tehetem, csak minőségi filmhez adom a nevemet, hangomat, ezért amikor felkérés ér, rögtön utánajárok, milyen gyártású az alkotás, miről szól és kik a főszereplők. Úgy gondolom, a Las Badidas egy igényes nyári szórakozást nyújtó film, így örülök, hogy a szinkron részese lehettem. Élmény volt a két szoknyás fegyverdurrogtató szépséggel dolgozni!”
Weboldal: www.lasbandidas.hu

Forrás: SPI

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.