Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Urban Mysteries bejelentés

A dán csapat a Hitman széria és a Freedom Figters írójával dolgozik együtt az új, időutazásos történettel rendelkező játékon.

2007.03.06. 17:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

Új, és valószínűsíthetően egy későbbi nagy nevet jelentettek be a GDC-n, mégpedig az Urban Mysteriest. A dán Zeitguys Game Development csapata kapta meg a fejlesztés fennkölt feladatát, soraikban olyan tagokkal, akik közreműködtek a Hitman széria és a Freedom Fighters készítésénél is. Az Urban Mysteries a jövőben, egész pontosan 2052-ben játszódik, s főhősünk különleges képessége az, hogy képes az időben utazni. A gótikus, viktoriánus keveredésű világban persze nem csak mi rendelkezünk speciális képességekkel, így feladatunk sem lehet más, mint hogy megóvjuk a történelmet az önkéntes változtatásokra hajló úriemberek rohamaitól. (a GDC-s bemutatón például a 18. században tettek egy látogatást) A játék az Unreal 3 grafikai motorját fogja használni, így igazi következő generációs grafikára számíthatunk. Emellett a nem lineáris történet is érdekes lehet, de sajnos egyelőre nem árultak el további részletek a fejlesztők. A megjelenés 2009-ben esedékes, PC-re és új generációs konzolokra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.