25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Division 9 - egy lefújt zombis játék

Gameplay videó az Irrational Games törölt zombis játékáról.

Írta: Retee 29 hozzászólás

Úgy tűnik, hogy ez a hét a törölt projektekről szól, hisz az Obsidian után most az Irrational Games egy lefújt játékáról futott be gameplay videó. A Division 9 még a Left 4 Dead megjelenése előtt készülgetett, ám később - valószínűleg a L4D miatt - törölték a fejlesztést. Nem is csoda, mert a grafikai stílus erősen hajaz a Valve zombi lövöldéjére, míg a rendszer szinte egy az egyben a SWAT-ból lett átemelve (ha nem indul a videó, katt a HD gombra).

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
én kérek elnézést, hogy beszóltál és vissza mertem írni, hogy hülyeséget beszélsz. de tényleg.

fuck off.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
a GoW azért van olyan szép, mert Epic-es game. De jó ellenpélda volt a Batman, a Borderlands egy érdekes technológiát használ (cel-shaded ugye), de nem mondanám kiemelkedőnek csak a miatt, azért egy UT 3-hoz nem ér fel. ellenben szerintem a Bioshock szép, nem a legszebb, de azt hiszem azt a játékot nem kell bemutatni, és csak amolyan széljegyzetben írnám le, hogy nem ezzel akarták eladni, épp a napokban értem másodjára a végére ugyanis ;) (először még anno a gyilkolós módszerrel mentem rajta végig, most meg a jó kisfiús metódust próbáltam ki és nem öltem meg egy kis tesót sem :) )

Az Airborne egy két modellben hozta az elvárható szintet, de a legendary, a másik (turning point talán? még utána sem nézek, annyit sem érdemel) meg a rise of the argonauts (ami igazán csak a behatároltságával vágja haza a hihetetlen képességű engine-t, nem azzal, hogy csúnya, mert nem az!), valamint a terminator 4 egyszerűen elpocsékolt lehetőségek voltak, fölöslegesen vették meg a motort alájuk.
powerhouse
powerhouse [13850]
Sorry, boss.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
egy témából kanyarodtunk el erre, ha megengeded, olvass csak vissza nyugodtan, néha egy fórumban azt is kell.
powerhouse
powerhouse [13850]
Most arról van szó, hogy mekkora élmény a játék, vagy hogy milyen szép?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (29 db)