25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

Iron Man 2 - Launch trailer

A konzolos akciójáték a boltokban.

Írta: Madrac 11 hozzászólás

A mozipremierrel egy időben a boltokba került a PS3-ra és Xbox360-ra elkészült játék is, melyhez jár egy Launch trailer is. A videó alapján nem sok köze van egymáshoz a két dolognak, ráadásul komoly minőségbeli különbségek is vannak. És nem a játék javára.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Berci1
Berci1 [467]
Jó lenne ha nem hasonlítanád össze, még grafikailag sem egy olyan jó játékkal mint a jedi outcast.;-)
balays82
balays82 [14276]
Igazad van, de a Wolverine tényleg a tipikus szabályt erősítő kivétel. Egyrészt ugye Raven Software fejlesztés, ami már alapból minőséget feltételez, ráadásul úgy emlékszem, hogy a Raven már javában fejlesztett egy Wolverine köré épülő X-Men játékot, amikor a film készítőivel megállapodtak, hogy összehangolják a kettőt. Ezek miatt lehetett az átlagot jóval felülmúló a végeredmény.

Gobiakos: Nagyon kétlem, hogy ilyen játékokkal 2 évet foglalkoznának, ha mégis, az viszont még nagyobb baj, mintha fél év alatt csapták volna össze, mivel utóbbi esetben érthető lenne, miért lett rossz.
Dealer
Dealer [7500]
Van igazság abban, amit mondasz, de mi a helyzet a Wolverine-nel? Szerintem egy hajszállal maradt el az Arkham Asylum színvonalától, mégis egy határidőre készített játékról van szó. Persze ez a ritka kivétel, máris eszembe jutottak a Pókember játékok vagy a Gears of War modnak is szánalmas Terminator - Salvation... :-(
Gobiakos
Gobiakos [13218]
Attól, hogy valami határidős, még lehetne igényes. A film előkészületei gyanítom a 2008-as siker után egyből beindultak. A SEGA-nak csak annyi dolga lett volna, hogy ledumálja az Iron man 2-t jegyző stúdióval a legnagyobb vonalakat és hajrá. 2 év már csak elég egy normális játék összepakolásához.

szerk: A jogi körülményeket ilyen esetben nem tudom, szóval lehet, hogy csak nagyon a végén adtak bárminemű infót a SEGA-nak...
Slyder
Slyder [557]
Szemétkupac.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)