25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Jönnek a Toshiba Satellite C660 és Satellite Pro C660 notebookok

Általános és üzleti notebookon mindennapos használatra, elérhető áron.

Írta: Dino

A Toshiba még két új notebookkal bővíti az év végére kínálatát. A Satellite C660-at mindennapi felhasználásra - e-mailezés, webböngészés, általános irodai alkalmazások és alapvető multimédiás funkciók használata - szánják, elérhető áron. Fontosabb paraméterei: 15,6 collos, 1366*768 pixel felbontású, 16:9 oldalarányú kijelző, max. 8 GB DDR3 memória (1066 MHz), akár 640 GB-os 2,5"-os winchester, integrált videokártya, 2 db USB 2.0 csatlakozó, kártyaolvasó, Ethernet, wifi, Bluetooth 2.1, DVD-Super Multi optikai meghajtó. Processzornak Intel és AMD CPU-k közül lehet választani (pl. Intel Core i3, AMD Athlon II Dual Core, AMD V series). A felszereltségtől függően 2,5 kg vagy nagyobb tömegű gépet Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítják, előre telepítve pedig olyan programok is megtalálhatóak rajta, mint a Microsoft Office Starter 2010 és a Nero 9 Essentials. A szintén a géphez járó Toshiba Media Controller DLNA multimédia megosztásra használható.
Üzleti felhasználóknak is készül egy változat az új noteszgépből, a Satellite Pro C660, amely hasonló paraméterekkel rendelkezik, kijelzője azonban tükröződésmentes, a gépre telepített operációs rendszer pedig Windows 7 Professional. (A fotón a Satellite Pro modell látható.)

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!