25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

FIFA 12 és PES 2012 összehasonlítás

Két videón hasonlíthatjuk össze a két rivális idei epizódját.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A FIFA - PES csata évekre nyúlik vissza. Mindkét focis játék óriási rajongótáborral rendelkezik és más-más erősségekkel rendelkezik. Az EA Sport és a Konami már régóta küzd a focis játékok trónjáért és a rajongók közt is állandó a vita, melyik játék élethűbb, szebb, összetettebb, jobb. Természetesen mindkét kiadó jelen van az idei E3-n, ahol bemutatták, mivel is készülnek idén. Most két videón nézhetjük meg, melyik játék mit kínál, és mindenki eldöntheti maga, neki melyik a szimpatikusabb.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
grafikában a fifa, egyértelműen.
minden másban a pes. de jónak látszik a fifa érintkezésekre kihegyezett új epizódja is, igazából jobb is, mint a pesé, így videón át.

pesben meg mikor felejtik már el ezeket a 45-50 centis átmérőjű kibaszott nyakakat? az új effekt meg - hatalmas dagadó véna ordibálás közben - valami egészen nevetséges...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)