25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új versenyjátékon dolgozik a Codemasters

A Facebookon keres új fejlesztőket a csapat.

Írta: GeryG 5 hozzászólás

A legismertebb közösségi oldalon keres új alkalmazottakat a Codemasters, egy eddig még be nem jelentett versenyzős játékához. Többek között producert, programozókat, pálya szerkesztőket, és művészeti vezetőt keresnek. Tekintve, hogy a Codemasters már elindított egy rallys szériát a Dirt, és egy forma1-es szériát az F1 játékokkal, kérdéses, ezúttal milyen irányba indul el a csapat. Egyes találgatások szerint ezúttal a túraautók lehetnek a befutók. Egyelőre hivatalos állásfoglalás nem érkezett a Codemasters részéről, de valószínűleg erre sem kell már sokáig várnunk. Én mindenesetre egy Race Driver: GRID 2 bejelentésnek is nagyon tudnék örülni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ghoost
Ghoost [11787]
Nekem nem kell szimulátorabb a GRID-nél, játsszon a shifttel meg az rfactorral akit ez érdekel. A GRID2 kell, kicsit feltuningolva, újragondolva itt ott, és én elégedett leszek. :)
rootshaper
rootshaper [1614]
a shiftet is sokat szidták, hogy se nem szimulátor, se nem arcade játék. szerintem sok embernek, ha leül a gép elé, az kell, hogy szórakozzon, nem pedig az, hogy görcsöljön, hogy most vajon elfékezi-e a kanyart és bukta az egészet, vagy sem. nyomod a gázt tövig, közben néha kilöksz egy-két köcsög AI pilótát aztán megnyered és szevasz. nekem is inkább ez a vonal jön be. szimulátorra ott az élet, lehet nyomulni, hogy bekerülhess pilótának. mindenkinek van rá lehetősége szerintem, csak tenni kell érte - lásd a magyar rally pilótát aki mostanság igen jól végzett, de megnemmondom mi a neve :D
Genesis033
Genesis033 [27]
Az a baj a GRID-el, Dirt-el meg F1-el, hogy mindegyik elég arcade szagú. Race 07-ig azt hittem, hogy a GRID egy jó szimulátor, de aztán rájöttem, hogy köze sincs hozzá. Kicsit erre kellene gyúrni még a Codemasters-nek. Úgy kellene tervezniük, hogy kezdő szinten legyen arcade, legnehezebben viszont inkább már szimulátor. Mint ahogy a Shift is (megközelítőleg).
KisCsirkee
KisCsirkee [16989]
GRID 2, egy újragondolt, mindenautós, mindenversenyzős Le Mans-i 24 órással vagy Nürburgringgel.... Kell...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)