Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

Prisoner of War infók

2002.05.22. 15:19 | szerző: Madrac | kategória: E3 2002

A Prisoner of War egy külsőnézetes kalandjáték lesz, melyben Lewis Stone kapitány szerepét kapjuk. Miután a Második Világháború alatt lelőtték vadászgépét egy hadifogolytáborba került. Ezek a Luftwaffe által fenntartott táborok nem tartoztak a legrosszabbak közé, élelmet eleget kaptak a rabok és valamennyi tiszteletet és emberséget is, míg betartották a szabályokat. A szabályok megszegése ellenben általában egy golyót vont maga után. A Stone feladata, hogy megszökjön innen. A szükséges információkat a régebb óta itt tartózkodó raboktól tudhat majd meg. Vizsgálódásai során ellenben rájön, hogy a börtön csak egy álca, mely elfed egy titkos kutatólabort. Egy új fegyver fejlesztése folyik itt, melyet a szövetségesek ellen akarnak bevetni. A börtön miatt teljes a nyugalom nem kell bombázásoktól tartani. Innentől a főhős célja minél többet megtudni és az információkat eljuttatni Londonba.
A játékmenetet nem a vad akciók fogják jellemezni, nem lesznek hatalmas robbanások és veszett száguldozás. A legfőbb jellemzője a lopakodás lesz, a rejtőzködés és a többi rab meggyőzése, hogy segítsenek. A játék PC-re, Xbox-ra és PS2-re jelenik meg még a nyáron. ■

Prisoner of War
A legutóbbi Prisoner of War cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!