Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Fast & Furious: Showdown

Március közepén röppent fel a pletyka, amely szerint az utóbbi évek legnépszerűbb akciófilm sorozata, a Halálos Iramban videojáték adaptációt kap. Az Activision most hivatalosan is megerősítette, hogy készül a játék.

2013.04.05. 12:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusban mi is beszámoltunk azokról a híresztelésekről, amelyek egy esetleges Fast & Furious, vagyis Halálos Iramban játék elkészülését feszegették. A pletykákat egy ausztrál online áruházban felbukkant cím indította el, de egészen máig semmilyen hivatalos reakció nem érkezett a Fast & Furious: Showdownnal kapcsolatban. Ma azonban az Activision hivatalosan is bejelentette, hogy készül az utóbbi évek egyik legnépszerűbb akciófilm sorozatának videojáték adaptációja, amely a legújabb mozifilmmel egy időben, május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra és Nintendo 3DS-re.
A játékban a legegzotikusabb autók volánjai mögé pattanhatunk, amelyekkel a világ nevezetes helyszínein versenyezhetünk. A kétfős kooperatív módban forgalmas sztrádákon hajthatunk végre különféle küldetéseket, a különböző szereplők (sofőr, lövész és hasonlók) között pedig egyetlen gombnyomással válthatunk majd. Egy Halálos Iramban játékból természetesen az autótunning sem maradhat ki, a fejlesztők ígérete szerint rengeteg optikai- és teljesítménytunning áll majd rendelkezésünkre, hogy megalkothassuk álmaink autóját. A Challenge módban különböző kihívásokkal nézhetünk szembe, teljesítményünket pedig az online ranglistán követhetjük nyomon. Az első hivatalos képekre és trailerre egyelőre várnunk kell. ■

előző
következő
Készül a Fast & Furious: Showdown
Készül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: ShowdownKészül a Fast & Furious: Showdown
Fast & Furious: Showdown
A legutóbbi Fast & Furious: Showdown cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.