Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

A GTA V továbbra is PS3 és X360 exkluzív

A Rockstarnak nincs mondanivalója a PC-s változattal kapcsolatban, ahogyan a következő generációról sem beszélnek. Készül viszont az első igazi játékmenet-bemutató.

2013.07.03. 21:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games ismét nyilatkozott az őszre várt Grand Theft Auto V kapcsán. A rajongók és az újságírók állandóan a szokásos kérdésekkel bombázzák őket: lesz-e PC-s és következő generációs konzolokra szánt változat?
"Jelenleg kizárólag a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra szánt kiadásokon dolgozunk, amelyek szeptember 17-én jelennek meg. Nincs mit megosztanunk veletek a következő generációval vagy a PC-vel kapcsolatban, mivel minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legnagyszerűbb játékélményt hozzuk el azokra a konzolokra, amelyekkel a játékosok most rendelkeznek." - vagyis a hivatalos válasz továbbra is nemleges. Emellett az is kiderült, hogy mindkét érintett platformon legalább 8 GB tárhelyre lesz szükség a játék futtatásához. Míg PlayStation 3-ra a szokásos Blu-ray lemezt kapjuk kézhez, addig Xbox 360-ra két lemezre számíthatunk: az első a telepítéshez, a második a futtatáshoz kell majd.
"A Grand Theft Auto V az általunk valaha készített legnagyobb játék, amely a jelen konzolgeneráció minden csepp erejét kihasználja. Hogy a lehető legnagyszerűbb élményt nyújtsa ez a hatalmas és részletes világ, mind PlayStation 3-on, mind Xbox 360-on előzetes telepítésre lesz szükség. Ez a telepítés az Xbox 360 merevlemezén vagy egy 16 GB-os USB adathordozón legalább 8 GB szabad helyet igényel. Ha USB adathordozó mellett döntünk, annak támogatnia kell az USB 2.0 szabványt és minimum a 15 MB/sec sebességet. PlayStation 3-ra egyetlen Blu-ray lemezen érkezik a játék, amelyet a 8 GB-os telepítés elvégzése után azonnal futtathatunk."
A fejlesztők azt is elárulták, hogy hamarosan újabb trailerre számíthatunk, amely ezúttal már ténylegesen a játékmenetet fogja számunkra prezentálni. Nem kell tartanunk halasztástól sem, a GTA V valóban szeptember 17-én fog megjelenni PS3-ra és X360-ra. Hogy végül lesz-e PC, PS4 és XOne bejelentés, az a jövő zenéje. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (19)

joccc
joccc 2013.07.05. 12:20
Mind1. A lényeg,h elég fos volt az optimalizáció, akárhogy is ragozzuk.
joccc
joccc 2013.07.05. 12:21
Azért GTA-ban sem úgy megy,h "töltés nélkül". Folyamatosan tölt a játék,csak az a klasszikus "töltés" ablak nincs meg,mint ami más hasonló játékoknál. Tehát folyamatosan tölt ez lényegében,s pont azért nem kell töltenie hirtelen egy nagy részt.
joccc
joccc 2013.07.05. 12:27
Mondjuk a Max Paynenél is rendre leesett az FPS-em emlékszem,amikor volt a rioi pálya,amikor a gettoban lavírozol. Jó nem vészesen,de leesett,mert nyílván nagy területet kellett megjelenítenie részletesen. De 1ébként ott egész jól kikupálták ezt a motort.
szbszig
szbszig 2013.07.06. 16:10
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy a traffic densityt maximumra állítottam be rögtön. Igaz, hogy kurva nehézzé teszi a játékot, de szerintem sokkal hangulatosabb, hogy nemcsak egy-két kocsi lézeng az utakon, hanem komoly forgalom van mindenhol, és több száz méteres dugók is lazán kialakulnak a kereszteződéseknél. :-D
fZolee
fZolee 2013.07.08. 14:05
Bar hivatalos bejelentes megnem volt, de:
GTA 5 PC Version Now For Pre-Order es
Francia Amazon
8-) (nemet amazonon is megtalalhato.)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.