25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

A PlayStation Plus novemberi kínálata

Ismét érdekes játékokat kínálnak az előfizetőknek ingyen.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Ahogy azt már megszokhattuk, a következő hónapban ismét megújul a PlayStation Plus előfizetőknek szánt ingyenes játékok listája. November 4-én PlayStation 4-re ingyen tölthetjük majd le a The Binding of Isaac: Rebirth, valamint a SteamWorld Dig játékokat. PlayStation 3-ra is érkeznek újdonságok, méghozzá a Frozen Synapse Prime, valamint a Luftrausers képében. A Vitások sem maradnak ki a jóból, nekik a The Hungry Horde és az Escape Plan lesz ingyen elérhető.
Az új játékokkal egyszerre az októberi kínálat megszűnik, vagyis már csak néhány napig lehet ingyen beszerezni a Dust: An Elysian Tail, a Spelunky, az Arkham Asylum, a Pix the Cat, a Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, valamint a Rainbow Moon játékokat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Gryphonheart
Gryphonheart [58]
Még szerencse hogy most haldoklik a store. Vagyis nekem csak most kezdte, másnak már 3 hete. Nem bánnám ha javítanák kövi hónapra és kicsit kevésbé lenne szerény a lista.
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Hmm... ez a hónap kissé szokatlanul indie centrikus, régebben mindig volt legalább egy nagy AAA-kategóriás cím legalább az egyik konzolra... lehet télre tartogatnak, és olyan lesz, mint tavaly, amikor alig két hónap alatt tették Plusra a Devil May Cryt, a Borderlands 2-t, a Bioshock Infinite-et és a Metro Last Lightot...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)