25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Tropico 5 PS4-es demója

A próbaverzióba az oktatómód, két kampány és egy sandbox küldetés próbálható ki.

Írta: GeryG

Másfél hónapja jelent meg PlayStation 4-re is a Haemimont Interactive népszerű diktátorszimulátor-városmenedzser játéka, a Tropico 5. El Presidente szeretné, ha még többen csatlakoznának trópusi paradicsomához, ezért mától elérhető a játék demója. Ebbe két kampányküldetés mellett egy sandbox küldetés is került, ezek megkezdése előtt pedig teljesíthetjük az oktató módot is. A populáció méretét is maximalizálták, így legfeljebb 500 főből állhat majd szigetünk lakossága.
A Tropico 5 demóját természetesen a PlayStation Store-ból tölthetitek le, ahol jövő héttől már a Waterborn DLC-t is megtaláljátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Tropico 5

Platform:

Fejlesztő: Haemimont Multimedia

Kiadó: Kalypso

Megjelenés: 2014. május 23.

Minimális rendszerigény: 2 GHz-es kétmagos processzor, 4 GB RAM, GeForce 400/Radeon HD 4000 vagy jobb videokártya DirectX 11 támogatással, 4 GB HDD, Windows Vista SP2/Win7/8

Ajánlott konfiguráció: 2,5 GHz-es négymagos processzor, 8 GB RAM, GeForce 500/Radeon HD 5000 vagy jobb videokártya, 4 GB HDD, Windows 7/8 64 bit

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!