Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Okosgyűrű lehet az új kontroller?

A Titanium Falcon cég azt ígéri, örökre megváltoztatják a játékokat.

2015.08.16. 20:03 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

Ahogy azt a South Parkból is tudjuk, a startup cégek virágkorát éljük. Ha nem is épp ilyen cég a Titanium Falcon, ettől még terveik megvalósításához ők is a közösség adományozó kedvére számítanak. A cég ezen a héten mutatta be első terveit, amelyekkel szeretnék „örökre megváltoztatni a módot, ahogyan játszunk”. Első terméküket Talon névre keresztelték és okosgyűrűként jellemzik, amellyel felváltanák a manapság ismert és bevált beviteli módszereket. A gyűrű két fő tulajdonsága az alacsony energiafelhasználású bluetooth kapcsolat és a kilenctengelyes mozgásérzékelő rendszer. A gyűrűt gyakorlatilag bármilyen eszközhöz lehet majd csatlakoztatni a telefonoktól és táblagépektől kezdve az okosTV-ken keresztül egészen a PC-kig. A mozgásérzékelők segítségével a felhasználó kezének minden rezdülését képes felismerni és azt jelként továbbítani az aktuális eszköznek, amelyet így apró kézmozdulatokkal lehet vezérelni.
„Jelenleg ahhoz, hogy mozgásunkkal irányítsuk a játékokat, drága eszközöket kell vásárolni: TV-t, Wii-t, Xboxot, vagy Kinectet, hogy csak néhányat említsek. Úgy hiszem, a mi érintésmentes, mozgásérzékelős okosgyűrűnk örökre megváltoztathatja a módot, ahogyan játszunk.” – nyilatkozta Guo Juan, a 2014-ben alapított cég vezetője.
Terveik megvalósításához azonban támogatókra van szükségük, ezért hamarosan elindítják Indiegogo-kampányukat, ahol 300 000 dollárt szeretnének összegyűjteni. Ha sikerrel járnak, elkezdődhet a fejlesztés és a gyártás. Ha pedig minden az előzetes számításaik szerint alakul, a Talon gyűrű kevesebb mint 100 dollárért lesz majd megvásárolható. Bővebb információkat a hivatalos oldalon találhattok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.