25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2003

Russobit-M E3 tervek

Írta: Madrac 4 hozzászólás

A Russobit-M is bejelentette az E3-on bemutatásra kerülő játékai listáját.
Xenus: A Deep Shadows akció-szerepjátéka, melyben újságíró húgunkat kell majd megkeresni. Nem lesz mindenki barátságos és segítőkész, de az ellenfeleink sincsenek előre meghatározva. Hat csoport lesz a játékban: a hivatalos szervek, a gerillák, a kábítószer maffia, az indiánok, a banditák és a CIA. Ha valamelyik féllel barátságban vagyunk rontjuk a többiekkel a viszonyunkat. Viszont valakire szükség lesz, mert egyedül nincs esélyünk a sikerre. Nem lesz sok helyszínre darabolva a játék, egy 25x25 kilométeres területen szabadon mozoghatunk majd.
Neuro: A 3Map Games szupertitkos játéka, melyről semmi információt nem adnak ki az E3 előtt.
Kreed: A BURUT CT FPS-e a távoli jövőben játszódik majd. A történet elején az Aspero nevű űrhajón vagyunk az űrnek egy olyan szegletében, ahonnan még nem sokan térték vissza. Rengeteg küzdelem és kaland vár a játékosra mire kijut innen. Az E3-on látható lesz az első játszható béta verzió a játékból.
Golden Land: A BURUT CT körökre osztott szerepjátéka is ott lesz a kiállításon. Egy részletesen kidolgozott szerepjáték rendszer, egy élő világ, egy magával ragadó történet és egy körökre osztott harcrendszer várja majd a játékosokat a programban. Multiplayer mód is került bele, de az egyjátékos rész is több mint 100 óra játékot kínál az orosz mitológia felhasználásával.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Madrac
Madrac [4263]
Ok. Megtalaltam. Bar oszinten bevallom segitettek. :D
Madrac
Madrac [4263]
Milyen GS logo?
jatfield
jatfield [3488]
Ez a GS logó komoly? Gratulálok! :)
[Gareth]
[Gareth] [98]
Hát igen, ezek nagyon nagy nevek is lehetnek akár.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)