25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Európába is megérkezett a Yo-Kai Watch

A játék Ázsia után most már nálunk is elérhető, hamarosan az animációs sorozat is megérkezik.

Írta: GeryG

Ahogy azt a Nintendo még februárban előre jelezte, tegnap megérkezett a Japánban már 2013 óta hódító Yo-Kai Watch Európába is. A játékban nekünk kell utánajárnunk a Springdale városában zajló titokzatos eseményeknek, ahol több száz csintalan és láthatatlan Yo-kai lény nehezíti meg a helyiek életét. A Yo-kai Watch gazdájaként, aminek a lencséje felfedi az egyébként láthatatlan Yo-kai lényeket, minél több különböző Yo-kai lénnyel kell összebarátkoznunk, illetve segítségükkel megvédeni a várost a rejtélyes erőktől.
A Yo-Kai Watch tehát tegnap óta érhető el kizárólag Nintendo 3DS-re, de a játékhoz hamarosan az animációs sorozat is megérkezik, valamint a Hasbro jóvoltából a játékboltok polcaira is érdekes játékok kerülnek: Yo-Kai órák és a hozzájuk tartozó Yo-Kai érmék, amelyek a videojátékon belül válthatóak be Yo-Kai lényekre és tárgyakra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Yo-Kai Watch

Platform:

Fejlesztő: Level 5

Kiadó: Nintendo

Megjelenés: 2016. április 29.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!