25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2017

Kingdom Come: Deliverance sztori trailer gamescomról

Ha minden jól megy, a játék februárban végre révbe érhet.

Írta: GeryG

Évek óta készül már a Warhorse Studios középkori szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance, amely több halasztás után jövő év elején végre révbe érhet. A fejlesztők a gamescomra is kilátogattak, a show-ra pedig egy vadonatúj előzetessel készültek. Ebből egy picit többet is megtudhatunk a játék történetéről. Eszerint Henry bőrébe bújhatunk épp azt követően, hogy megölik a szüleit. Ezért csatlakozik Sir Radzig csapataihoz, ahol megkapja a megfelelő kiképzést, hogy megbosszulja szülei halálát. És egy füst alatt megvédheti otthonát, Bohemiát Sigismund király seregeitől.

A Kingdom Come: Deliverance jelen állás szerint február 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Már elő is lehet rendelni a hivatalos oldalon, cserébe egy exkluzív páncélt és egy kincses térképet is kapunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Kingdom Come: Deliverance

Platform:

Fejlesztő: Warhorse Studios

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés: 2018. február 13.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!