25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fontos frissítést kapott a Kingdom Come: Deliverance

A premierkor még bőven akadtak gondok az egyébként hangulatos játékkal, ezek nagy részét mostanra helyre tették a készítők.

Írta: GeryG

Hosszú évek fejlesztése után idén februárban végre megjelent a Kingdom Come: Deliverance. A középkort mindenféle fantasy elem nélkül feldolgozó szerepjáték számos ötletes megoldást vonultatott fel, a hangulat is nagyon rendben volt, és a játékmenet is kellően összetettre sikerült. Csakhogy mindezt alaposan farba billentette az a rengeteg hiba, ami a játékban maradt.

A fejlesztők természetesen az elmúlt hónapokat ezek javítgatásával töltötték, amelynek eredményeként ma fontos frissítés érkezett. Az 1.5-ös javítócsomag a fejlesztők elmondása szerint kétszáznál is több ismert hibát orvosol, köztük több a teljesítményt is érintő problémát. Ebből következik, hogy a frissítés telepítése után a játéknak sokkal stabilabban kell futnia. Az egyik ilyen probléma a memória elfogyása volt, ugyanis a játék lényegében sosem felejtett. Minden hulla, minden eldobott tárgy, lényegében minden interakciónk a játék világával ott csücsült a memóriában.

A stúdió egy kis eldugott szegletében szerencsére akadt néhány derék legény, akinek az újdonságokkal is volt ideje foglalkozni. Ennek köszönhető, hogy mostantól bizonyos bűneinket meggyónhatjuk a játékban, új könyveket olvashatunk el, de az elveszett felszereléseinket is visszaszerezhetjük immár. Az újdonságokról és a kijavított hibákról az alábbi fejlesztői naplóban mesélnek nekünk, illetve a Steamen a frissítés részletes leírását is megtaláljátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Kingdom Come: Deliverance

Platform:

Fejlesztő: Warhorse Studios

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés: 2018. február 13.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!