25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nézd meg, milyen lesz a Dark Souls: Nightfall!

Az első rész nem hivatalos modja egy teljesen új történetet és világot hoz a játékhoz.

Írta: GeryG

Viszonylag ritkán élhetjük meg, hogy egy videojáték műfajt, de legalábbis stílust teremt. Erre volt kiváló példa a Dark Souls, de talán már annak elődje, a Demon’s Souls. Ma már divat úgy jellemezni a kőkeménynél is százszor nehezebb szerepjátékokat, hogy azok bizony „soulslike” játékok.

A sorozat rajongói talán nem voltak maradéktalanul elégedettek az eddig megjelent két folytatással, ugyanis néhány tehetséges modder nekiállt, hogy saját folytatást készítsen. Egy az első Dark Soulshoz készülő nem hivatalos modról van szó, amely a Dark Souls: Nightfall címet viseli. Ebben egy vadonatúj történetet kapunk egy vadonatúj helyszínnel. A történet az egyik alternatív befejezést viszi majd tovább, amikor a főhős nem egyesíti a lángot, ezzel elhozva a sötétség korát.

A Dark Souls: Nightfall a tervek szerint december 21-én fog megjelenni, egy hónappal a From Software új játéka, az Elden Ring premierje előtt.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dark Souls

Platform:

Fejlesztő: FromSoftware

Kiadó: Namco Bandai Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2011. október 7. PS3, X360
2012. augusztus 24. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!