25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Amnesiát ad ingyen az Epic Games Store

A népszerű horror-franchise legutóbbi epizódját zsákolhatod be egy másik játék kíséretében.

Írta: GeryG

Amnesiát ad ingyen az Epic Games Store

Az Amnesia sorozat eddig három epizódot ért meg, amelyek közül a legutóbbi a 2020-as Amensia: Rebirth volt. Az Epic Games Store most ezt adja ingyen a következő egy hétben egy másik játék társaságában.

Az Amnesia: Rebirth főhőse egy fiatal régésznő, aki csapatával repülőbalesetet szenved Algériában a két világháború közötti években. Amikor magához tér a semmi közepén, teljesen egyedül találja magát, férje csupán üzeneteket hagyott neki hátra, hogy elindultak egy közeli települést felkutatni segítségért. Természetesen utánuk indulunk, hogy aztán egy világokon átívelő hátborzongató rémálomba csöppenjünk a fekete kontinensen.

Cikkajánló
Amnesia: Rebirth teszt – Hátborzongató újjászületés

Amnesia: Rebirth teszt – Hátborzongató újjászületés

A Frictional Games visszatért az Amnesia világába, de időben sokat lépett előre.

A másik ingyenes játék a Riverbond, amely a fenti szöges ellentéte. Egy mókás és színes shoot-and-slash partijáték, amelyet ugyan egyedül is lehet játszani, de igazán nagy élményt a négyfős helyi kooperatív mód kínál. Társainkkal egy voxel-világban kell küldetéseket teljesítenünk és nálunk jóval nagyobb szörnyeket legyőznünk.

Mindkét játék április 28-ig lesz ingyenes, amikor is két másik váltja majd le őket: akkor a Just Die Already és a Paradigm válik néhány napra ingyenessé.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!