25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Csak nyáron jön a Still Wakes the Deep

A The Chinese Room ígéretes horror kalandjátéka mégsem ebben a hónapban debütál.

Írta: GeryG

A The Chinese Room az utóbbi időben az egyik legfelkapottabb stúdióvá vált. A 2007-ben alapított stúdió először a Dear Esther című sétaszimulátorral hívta fel magára a figyelmet, majd megkapta a lehetőséget, hogy elkészítse az Amnesia: A Machine for Pigset is. Az Everybody’s Gone to the Rapture is egy elég jól sikerült játék volt, majd a Little Orpheusszal egy picit más stílusban is kipróbálták magukat. A stúdió jelenleg legalább két projekten dolgozik. Az egyik a hányattatott sorsú Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, amellyel elég kemény fába vágták a fejszéjüket. A másik pedig a roppant ígéretesnek tűnő Still Wakes the Deep.

Utóbbi játék egy tengeri olajfúrótornyon játszódik 1975-ben, a játékosok Caz McLearyt fogják alakítani, aki egyszerű műszerészként dolgozik. A tornyot egy titokzatos szörnyeteg támadta meg, aki vadászni fog a játékosokra. Nekik viszont nem csak előle kell majd elmenekülniük, de közben a tengeren tomboló vihar is megnehezíti majd a dolgukat.

A Still Wakes the Deep készítők a minap pontos premierdátummal rukkoltak elő. Eszerint még néhány hónapot biztosan várnunk kell a játékra, hiszen a megjelenés csak június 18-án lesz. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!