25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön a Splinter Cell 3

Sam Fisher kalandjai folytatódnak.

Írta: Madrac 15 hozzászólás

Az Ubisoft ma bejelentette, hogy már készül a nagy sikerű lopakodós akciójátékuk legújabb része a Tom Clancy's Splinter Cell 3. A játékban most is Sam Fisher-t alakítjuk majd a Third Echelon legképzettebb Splinter Cell ügynökét. Ezúttal Észak-Koreába kell majd elmennünk egy újabb információszerző körútra. Persze most sem ússzuk meg, hogy bele ne keveredjük a dolgok sűrűjébe, így egyre beljebb kell majd hatolnunk az ellenséges területre. Új mozgásformák jelennek meg a játékban, a főhős ügyessége már-már szinte észrevétlenné teszi mikor lopakodik. Az új grafikus motornak hála szinte már élőnek néznek ki a helyszínek, eddig sosem látott részletességgel lesz minden ábrázolva. A közeljövő fegyvereit és felszerelését pakolták megint a programba, elképzelt és már tesztelés alatt lévő cuccok is kerülnek bele. A pályákon többféle út is létezik majd és rengeteg mellékküldetés is színesíti majd a játékmenetet. A többjátékos módban pedig többen deríthetünk fel új szinteket és segíthetjük egymást.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
  • Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

Platform:

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: Automex

Megjelenés: 2005. március 25.

Minimális rendszerigény: Pentium III/Athlon 1,4 GHz, 256 MB RAM, 64 MB-os DX9.0 kompatibilis 3D kártya (GeForce 3, ATI Radeon 8500 vagy jobb, GF4MX nem t

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

VodevilX
VodevilX [11345]
egyrészt ez a hivatalos Splinter cell 3 topicunk ezért ott folyatom a mondandómat
Sam756
Sam756 [23]
Megkérdezhetném azt hogyha: Nekem ugye 2 gépem van természetesen a másik a tesómé és csak 1 játékot veszek az mind a kettőn fog menni rendesen? Úgy értem ha csak az egyik géppel megyek fel a netre a másikat csak lan játékban használom.

Köszi!
Sam756
Sam756 [23]
De ha itt megrendelem az biztos jó lesz nem kamu? :-P
VodevilX
VodevilX [11345]
LóL tényleg nem :D
ati2002
ati2002 [5661]
Ha megnézed rájössz, hogy már nem 11000 ft az ára. KATT!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (15 db)