25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Command & Conquer: The First Decade

Írta: Madrac 98 hozzászólás

Az Electronic Arts ötletes módon húz le újabb bőrt a Command & Conquer sorozatról, 2006 februárjában a játék tizedik születésnapjára kiadják gyüjteményes formában az eddig megjelent összes részt. A Command & Conquer: The First Decade a következő játékokat tartalmazza: Command & Conquer (1995 augusztus), Command & Conquer The Covert Operations (1996 április), Command & Conquer Red Alert (1996 október), Command & Conquer Red Alert The Aftermath (1997 szeptember), Command & Conquer Red Alert Counterstrike (1997 március), Command & Conquer Tiberian Sun (1999 augusztus), Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (2000 február), Command & Conquer Red Alert 2 (2000 október), Command & Conquer Yuri's Revenge (2001 október), Command & Conquer Renegade (2002 február), Command & Conquer Generals (2003 február), Command & Conquer Generals Zero Hour (2003 szeptember). Ezen kívül egy plusz DVD is a csomag része lesz, mely sokféle videóanyagot tartalmaz majd a játék sorozatról.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Red Alerttel is ugyanez a gond:(
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Windows 7-en az első C&C csak 256 színben indul el:S Patchek fenn vannak, van valami egyéb ötlete valakinek?
U.R.H.
U.R.H. [4178]
NOD, uccsó küldetés. Megőrülök.:-(( Ilyen idegölő játékot.
Játszik még valaki egyántalán valamelyik c&c-vel is? (nem nagyon írtok)
U.R.H.
U.R.H. [4178]
Mostanában nem nagyon toltam, de most hogy vége a sulinak kizúzom gyorsan aztán jöhet a tiberian sun! Amúgy már a NOD 7. küldetésénél tartok!

Isteni ez a játék és a hangulat.
Megnéztem a TS-t is egy pillanatra. Hááááát.... nem olyan lesz mind az első:-/.
U.R.H.
U.R.H. [4178]
Hú hogy ma de felbaszta az agyamat ez a játék! Magyarországos pálya! Nem értettem mit kell csinálni! gondoltam, hogy akkor letámadom a NOD bázist, hisz az mindig jó!:-D Erre ott volt az a csoda fegyverük! Mire eltudtam foglalni az egész kurva bázisukat vagy 2óra volt! És a végén jöttem rá, hogy elég lett volna csak a paron lévő 4 ágyút ledurantani a hajók a vízről(A Dunáról:-D) pedig leteremtették volna a csoda fegyverüket! Rá is basztam a billentyűzetre! Rég kúrta fel játék az agyam így!:-D

Amúgy én a GDI-al kezdtem és majd a NOD-al fejezem be! Aztán nálam is Tiberian Sun következik!;-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (98 db)