Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Lara Croft and the Temple of Osiris [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Lara Croft and the Temple of Osiris
Négyfős tárlatvezetés Osiris egyiptomi templomában.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Temple of Osiris
A legutóbbi Lara Croft and the Temple of Osiris cikkek, hírek
51925 levél
Válasz 15.03.08. 19:31 #2
Barthezz
Óriási HELP kellene. Ha esetleg vki játszik itt vele és a PC-s verziót végigtolta már, az pls jelezzen ebben a topicban!

Konkrétan egy mentés file-ra (profile.dat, save1.dat) lenne szükségem a legutolsó pályáról (Tomb of Set), méghozzá az első checkpoint után közvetlenül.

Egészen idáig eljutottam és egy rohadt bug miatt a legutolsó pálya elején, amikor elpusztítom az első sárga gömböt, nálam nem történik semmi, akármit is csinálok. Youtube-on megnéztem, és itt a sárga gömb szétlövése után, középre futva egy robbanásnak kéne történnie, amiután egy cutscene jönne, amiben egy lépcsős híd képződik a következő platformhoz és megjelenik fölötte Sobek, a korkodil. Nekem viszont nem jön ez a cutscene és utánolvasva neten, másnál is előjött ilyen bug.

Úgyhogy kérem, aki innen a PC-s verziót végigjátszotta és nem jött elő ez a bug nála, tegye már meg nekem, hogy elindítja az utolsó pályát, és az említett cutscene után, a második platformra érve kilép, majd a játék által elmentett save file-t feltölti nekem vhova. Nagyon hálás lennék érte, mivel ha már a végéig elszenvedtem magam ebben az amúgyis bugoktól hemzsegő játékban, akkor már ne itt kelljen feladnom egy nyomorult glitch miatt.
189 levél
Válasz 15.01.21. 08:41 #1
bollokr
Ideje volt váltani,az egyedül mászkálós kirakós,gondolkodós világ nem igazán adott már újat a TR rajongók körében sem.
Bár az utolsó rész meg kell hagyni,valami új színt vitt az eddigi részekhez képest.
Engem kis reménysugárral kecsegtetett,hogy ez igazi trilógia első részével találkoztunk,és a kezdetektől kísérhetjük végig Lara kosárméretének fejlődését.
De a tervezők nem így vélekedtek,hanem elindultak egy olyan irányban, ami a 3/4 es felülnézős világban csak Diablo bácsinak sikerült.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.