Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Mass Effect játék és valami egészen más, a BioWare műhelyében

A két doktor lelépett, de a gőzhenger nem áll le.

2012.09.19. 14:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Greg Zeschuk és Ray Muzyka végleg otthagyta a BioWare játékgyárát, és valami egészen másba akarnak fogni, de ez innentől minket nem is igazán érdekel, hiszen egyikük sem akar többet a játékfejlesztéssel foglalkozni. Szomorú, hogy a két alapító tag otthagyta a céget, de a munka nem áll le, újabb bejelentések érkeztek a srácoktól.
Egyrészt készül a Mass Effect új DLC-je, mely az Omega űrállomáson játszódik, másrészt pedig egy új Mass Effect univerzumban játszódó játék is készül, mely már nem Shepard kalandjait fogja a szemünk elé tárni. Ezen felül pedig még van elég emberük arra is, hogy valami egészen új, eddig nem ismert címmel rukkoljanak elő, melyet teljesen a nulláról kezdtek el írni és ígéretük szerint új játéktechnikai megoldásokkal fognak a szeretetünkbe férkőzni vele.
"Miközben Casey folyamatosan felügyeli az új Mass Effect játék fejlődését, azzal is foglalatoskodik, hogy ő és csapata valóra váltsák elképzeléseiket egy teljesen új, fiktív univerzum megalkotásával." - közölte Aaryn Flynn a BioWare blogon keresztül.
Bármi is legyen az az új játék és bármi készüljön is a Mass Effect univerzumban, amint többet tudunk róluk, azt rögtön megosztjuk veletek is. ■

hozzászólások (20)

Dark Archon
Dark Archon 2012.09.20. 15:02
SPOILER
Akinek nem esett le az első résznél, annak a másodiknál már le kellett, hogy akármit csinálsz, sok minden nem változik, csak amit te is felvázoltál: adott arcok nem jelennek meg, vagy egyántalán nem lesznek ott vagy helyettesítik mással. A válaszok se nagyon befolyásolnak semmit. Meghalt a tanács? Püff neki, itt egy másik... egyébként, bizonyos körülmények közt nem kapod meg a 3 választás lehetőségét :) Ha meg igen, akkor te döntöd el, melyik legyen, szóval te befolyásolod :-D
McCl@ne
McCl@ne 2012.09.20. 15:10
Olvasgatva ezt a topikot nagyon úgy érzem, mintha 1000 éves lennék. Anno a Bioware neve azt jelentette, hogy minőségi és tartalmas szerepjáték, most pedig arról megy a duma, hogy a végletekig herélt akció-rpg-jüknél ésszerű lenne egy olyan folytatás, ami annak a CoD-osított verziója lenne :(

Még szerencse, hogy ezzel a szánnivaló leépüléssel egy időben beindult ez a Kickstarter őrület is, ami majd - talán! - ontani fogja magából a tartalmas játékokat, ahol gondolkodni és taktikázni is kell, nem csak "van sztori, hero és csak menni előre olyan CoD stílusban." :-/
gothmog
gothmog 2012.09.20. 15:17
Project Eternity-t lesd majd meg!;-)
McCl@ne
McCl@ne 2012.09.20. 19:51
Láttam, láttam! Szerelem első látásra, a sokadik már! 1-2 év múlva elkezdenek ezek majd elkészülni, nagyon nagy áradat lesz! :)
cygary
cygary 2012.09.21. 17:51
A kickstarter nekem is szimpi, de én még azért várnék a csodával. Elég egy-két olyan eset ahol a játék valamiért mégsem készül el, vagy nem olyan lesz mint amilyennek az emberek képzelték, vagy épp a fejlesztők reklámozták. És innentől máris kevésbé lesz szimpatikus a tömegek számára.

Ettől eltekintve jó dolognak tartam, és remélem előbb utóbb eljutunk odáig hogy kihagyjuk az EA-Activision féle szörnyeket, és a játékért áldozott pénz egyből a fejlesztőkhöz vándorol. De egyelőre még szkeptikus vagyok az ilyesmivel.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.