Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman: Absolution értékelések

Holnapután érkezik a játék, több külföldi oldal viszont már megírta élménybeszámolóját róla. A pontok alapján pedig...

2012.11.18. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

...kiváló játék született a Hitman: Absolution személyében. Az IO Interactive játéka hivatalosan csak november 20-án jelenik meg, a nagyobb külföldi oldalak már elkezdték megírni élménybeszámolóikat. Ezek alapján pedig a 47-es ügynök ismét régi fényében tündököl, mivel a kritikusok szinte kivétel nélkül dicsérik az alkotást.
A legrosszabb értékelést a Videogamer oldalától kapta, ők 5/10-re osztályozták, míg a Gametrailer 6,9/10-re. Ám e két magazintól eltekintve mindenhol 85-90% körüli értékeket kapott:

Hitman: Absolution
A legutóbbi Hitman: Absolution cikkek, hírek

hozzászólások (42)

GustyX
GustyX 2012.11.21. 16:23
??????????
Ezt honnan veszed, meg miért vegye meg az ember drágábban, ha olcsóbban is megveheti?

Jön a DXHR DLC, Jensen skinnel - hátha tetszeni fog a játék:D.
balays82
balays82 2012.11.21. 16:40
Ez valószínűleg így van, ráadásul így is meghatározó piaci szereplők, tehát nyugodtan tarthatják ezeket az árakat. A kicsik meg árversenyt folytatnak a fennmaradás érdekében, amit én minden esetben igyekszem kihasználni, ezért náluk vásárlok.:-)
gregmerch
gregmerch 2012.11.21. 16:46
Nem egészen ez a helyzet. Vannak hazai forgalmazók, itthoni árak, és vannak üzletek, akik nem így, nem itthon szerzik be a portékát. Nem akarnék erről többet írni. A MM, illetve a "három számos" boltok árai a magyarországi hivatalos ajánlott forgalmazói kisker árak. Pont. Minden egyéb más lapra tartozik.
balays82
balays82 2012.11.21. 17:04
Erről én is hallottam már. Csak az az érdekes, hogy például a Hitman esetében gond volt egyes verziókkal, mert a hazai forgalmazó nem tudta időben leszállítani azokat, ez pedig gyakorlatilag valamennyi boltot érintette. Ugyanez volt a Sleeping Dogs esetében, amikor konzolra orosz nyelven került forgalomba a játék, azt is cserélni kellett mindenhol. Tehát biztosan a magyar forgalmazó volt a beszerzési forrás mindenkinek ezeknek a játékoknak az esetében, az árak közötti mégis jelentős különbségek vannak (lásd Hitman példa). Vagy ott van az AC III, ahol a magyar nyelv miatt szóba sem nagyon jöhetett külföldi forrás, mégis van árkülönbözet.
Volt már persze olyan, hogy engem is felhívtak azzal, hogy olcsóbban vehetem meg a nem magyar borítós (tehát külföldről származó) PS3-as játékot, ha egy kicsit még várok rá, vagy pl. a God of War Saga is az USA-ból származik, mert Európában meg sem jelent. Ilyenek vannak.
Z-Master
Z-Master 2012.11.21. 21:17
Végül is megvettem a játékot de csak az alapverziót, mert amit kínál a prof. az nálam nem ér 6k-val többet. Szétnéztem még 1 pár helyen de mindenhol 3betűs ár volt. (kivéve 1 helyen de ott már elfogyott az összes. Mindegy jó lesz ez is nekem. (Főleg, hogy előrendeltem az FC3-at is és azt is nemsokára fizetni kell)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.