25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új kiegészítőt kap az Age of Wonders III

Az Eternal Lords április közepén fog megjelenni.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Néhány héten belül újabb kiegészítőt kap az egy éve megjelent Age of Wonders III. A Triumph Studios körökre osztott stratégiájának új csomagja az Eternal Lords címet viseli és mindjárt három új népet is ad a játékhoz: necromancer, frostling és tigran. A csomag természetesen saját kampányt is tartalmaz, amely a három új fajhoz kötődik. Emellett a játékmenetben is számíthatunk újdonságokra, így cselekedeteink a birodalmunk lakosságát alkotó fajokra más és más hatással lesznek. Ha mondjuk, megtámadunk egy tünde várost, a birodalmunkban élő tündék nem lesznek épp elragadtatva. Vagyis minden fajjal figyelnünk kell, hogy milyen viszonyt alakítunk ki. Új felfedezésre váró helyszínek is kerülnek a térképre, mint a Lich Castle, Temple of Sand, vagy a Hall of the Forefathers.
Az Age of Wonders III – Eternal Lords a tervek szerint április 14-én jelenik meg, megvásárolni a Steamen és a GoG.comon tudjátok majd. A bejelentés mellé új trailer is érkezett.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Age of Wonders III

Platform:

Fejlesztő: Triumph Studios

Megjelenés: 2014. március 31.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wing
Wing [4593]
Zsír. Az AoW III nálam egyértelműen a tavalyi év stratégiája volt, ráadásul a készítők nagyon jó arcok, folyamatosan jön az új kontent ingyen, ráadásul az első DLC is (http://www.playdome.hu/cikk/41135/age-of-wonders-iii-golden-realms-dlc) remekül sikerült.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)