25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül az F1 2016

A Codemasters komoly újításokat ígér, de közben nem feledkezik meg az aktuális részről sem.

Írta: GeryG

A száguldó cirkusz hivatalos játéka jövőre újabb epizódot kap, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy már folyik az F1 2016 fejlesztése. Bár részletekbe eddig nem avatták be a rajongókat, a csapat blogjának egyik friss bejegyzésében úgy fogalmaztak, a fejlesztők jó része már az új játékon dolgozik. Ebben több nagyon fontos újítást is terveznek, de ezekről is hallgatnak egyelőre. Azt viszont már elárulták, hogy valamikor 2016 elején már számíthatunk kipróbálható verzióra, ám ezt csak a kiválasztott játékosok tesztelhetik majd, akik visszajelzéseikkel és meglátásaikkal segíthetik a játék tökéletesítését.
Míg az új rész fejlesztése már javában folyik, a stúdió nem feledkezik meg az aktuális epizódról, az F1 2015-ről sem. Ehhez ugyanis jövő héten új frissítés érkezik, amely a több technikai fejlesztést is hozni fog. Így többek között az erősebb gépekben a játék kihasználja majd a 6 és 8 magos processzorokban rejlő extra erőt is. A frissítés részletes leírását a blogon szintén megtaláljátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

F1 2016

Platform:

Fejlesztő: Codemasters

Kiadó: Codemasters

Megjelenés:
2016. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!