Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

Skylanders Imaginators

gamescom 2016: Skylanders Imaginators

Bárki megtervezheti saját karakterét a hamarosan érkező új epizódban.

2016.10.06. 12:47 | szerző: Blade Runner | kategória: gamescom 2016

Az Activision idén tovább folytatja valódi játékfigurákat használó szériáját, a Skylanderst, amelynek legújabb, Imaginators című epizódjában már nemcsak az előre elkészített szereplők közül választhatunk, hanem létrehozhatjuk saját karakterünket is, valahogy úgy, hogy az RPG-kben is megszokhattuk. Részletesen elkészíthetjük külsejét, kiválaszthatjuk tulajdonságait, hangjait és szövegeit, mindezt pedig egy új játékelemben, a Creation Crystalban menthetjük el, így akár barátainkhoz is magunkkal vihetjük. Egy ilyen kristály egy szereplőt tárolhat, így ezúttal is biztosítva lesz, hogy egy igazán aktív játékosnak mélyen a pénztárcája mélyére kelljen nyúlnia.

gamescom 2016: Skylanders Imaginators

Lesznek persze ismét „gyári” figurák is, ők viszont nem közvetlenül harcra használhatók, hanem ún. szenszeik lesznek, akik különböző harci stílust képviselnek, és tőlük tanulhat karakterünk. A skylanderek és a gonoszak oldaláról egyaránt kapunk különböző figurákat, az utóbbiak között például még maga Kaos is jelen lesz, az előbbieknél pedig vendégszereplőként Crash Bandicoottal találkozhatunk. Alapkészlettől függően 2-3 szenszeit és 1-3 kristályt kapunk a játék megkezdéséhez.

gamescom 2016: Skylanders Imaginators

A gamescom alkalmából alkalmam volt kipróbálni is a játékot. Először is jó néhány percet elszórakoztam azzal, hogy egy hordófejű rondaságot állítsak össze, robothanggal és varázslótulajdonságokkal, beleértve egy zöld villámokat lövellő varázsbotot. Az indítást követően egy rajzfilm hangulatú tengerparton találtam magam, elsőként beletolattam a tengerbe, de rövid esetlenkedést követően elég jól manővereztem karakteremmel. Sikerült pár dobozt szétlőnöm, és a benne levő pénzt összeszednem, majd nekiindultam egy úron, amely a szárazföld belsejébe vezetett. Néhány gyengébb ellenséget megpirítva a zöld villámokkal begyűjtöttem az általuk szétszórt pénzt is. Azonban már épp kezdtem belemelegedni, amikor a játék kipróbálásra rendelkezésre álló idő lejárt, és újabb csapatnak kellett átadnom a helyet. A megjelenés azonban már nincs messze, október 14-étől bárki belevetheti magát a Skylanders Imaginatorsben váró küldetésekbe. ■

gamescom 2016: Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
A legutóbbi Skylanders Imaginators cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.