25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Rendezőt váltott a The Division mozi

Stephen Gaghan más projektek miatt távozott, helyére David Leitch ült.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Ubisoft többnyire olyan játékokat tesz le az asztalra, amelyek bőven adhatnak témát egy mozis adaptációhoz is. Ehhez képest csupán a Prince of Persiából és az Assassin’s Creedből készült egy-egy könnyen felejthető film. Persze ez a legkevésbé a francia kiadón múlott, mindenesetre sajnos nem tudtak változtatni azon az általános tapasztalaton, hogy játékból csak nagyon ritkán készül tűrhető mozi – és fordítva…

A Tom Clancy’s The Division sztorija is ordít egy látványos (és izgalmas) egész estés filmért. A történet egy bankjegyek közvetítésével elterjedt halálos vírus pusztítása után játszódik a karantén alá vett Manhattanben. A zord tél csak nehezíti a karanténban rekedtek életét, ráadásul az általános kormányzás megszűnése utcai bandák alakulásához vezetett. Végül a kormány egy titkos szervezetet hív segítségül, amely ügynököket küld a zónába, hogy helyre állítsák a rendet.

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Hollywood válaszolt a játék hívó szavára és lassan, de biztosan körvonalazódik egy projekt. Ennek élén sokáig az a Stephen Gaghan állt rendezőként, aki eddig többnyire inkább forgatókönyvíróként tevékenykedett. A legfrissebb hírek szerint azonban Gaghan elhagyta a projektet, mivel más munkái miatt nem tudott kellő figyelmet fordítani rá. Helyét pedig David Leitch foglalta el. Leitch sem tartozik a legrutinosabb rendezők közé, ám mellette szól, hogy kaszkadőr koordinátorként már rengeteg nagyszerű akciófilmen dolgozott. Rendezőként inkább csak az utóbbi időben kezd berobbanni a köztudatba: ő dirigálta az Atomszőke és a napokban debütáló Deadpool 2 filmeket is.

A The Division moziról egyelőre nagyon kevés érdemi hír került napvilágra. Az viszont biztosra vehető, hogy a főszerepekben Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain is felbukkan majd. Gyllenhaal egyébként nem először szerepelhet Ubisoft moziban, hiszen ő volt a Prince of Persia főszereplője is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Tom Clancy's The Division

Platform:

Fejlesztő: Massive Entertainment

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2016. március 8.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27884]
Jöhet. ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)