25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nézz bele az új Saints Row játékmenetébe!

A Volition a Game Informer magazinban mutatta meg először a nemrég bejelentett játékot.

Írta: GeryG

Sokak szemében a Saints Row számít a GTA játékok elsőszámú paródiájának, ám a franchise egy ideje már nem jelentkezett új epizóddal. A sorozat mindenkori fejlesztője, a Volition néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy új alapokra helyezik a franchise-t, így tulajdonképpen rebootolják a sorozatot.

Az új játékból akkor egy látványos, de játékmenetet nem mutató előzetest dobtak fel, így a rajongókban maradhatott némi hiányérzet. Ezt most elűzheti a játék első játékmenet-bemutatója, amelyet a fejlesztők a Game Informer magazin csatornáján tettek közzé.

A fenti kétperces videóban láthatjuk a kalandjainknak otthont adó Santo Ileso környékét. Először egy kis kocsikázásra indulunk, ami továbbra is nélkülöz majd minden ésszerűséget (lásd levegőben forgatható autó), majd gyalogosan folytatjuk utunkat a város különböző kerületeiben.

A látottak alapján a játék egész pofásnak ígérkezik, pedig ez még egy elég korai változatból származik. Mindenesetre a készítőknek még bőven van ideje csiszolni a játékmeneten, a grafikán és úgy nagyjából mindenen, ugyanis a premierre 2022. február 25-én kerülhet csak sor. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni a játék.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Saints Row

Platform:

Fejlesztő: Deep Silver Volition

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2022. augusztus 23.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!