25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

2022 nyarára csúszik a Saints Row megjelenése

Fél évvel később érkezik a széria rebootja.

Írta: Dino

Augusztusban jelentette be a Deep Silver, hogy rebootolja a Saints Row szériát. Ráadásul az is kiderült, hogy nincs túl messze a megjelenés: 2022. február 25-ét jelölték meg a boltokba kerülés napjaként. Ez azonban úgy tűnik, kevésnek bizonyult, a Volition kreatívigazgatója, Jim Boone ugyanis Twitteren tette közzé, hogy késni fog a játék.

Méghozzá elég sokat, az új megjelenési dátum ugyanis augusztus 23., ami majdnem napra pontosan fél évvel van később, mint az eddigi terv. Az indoklás természetesen a szokásos: a csapatnak több időre van szüksége ahhoz, hogy olyan játékot adjanak ki a kezeik közül, ami megfelel a saját minőségi elvárásaiknak is. Alapvetően finomhangolásról van szó, a játék alapjain már nem változtatnak, hanem a minőségén javítanak és csiszolnak még.

Cikkajánló
Saints Row – A Volition rebootolja az elborult gengszterszimulátort

Saints Row – A Volition rebootolja az elborult gengszterszimulátort

A világ, a galaxis, majd a Pokol meghódítása után vissza az alapokhoz.

"Sajnáljuk, hogy késik a játék. De biztosak vagyunk benne, hogy ez a jó döntés, hogy a játék kib**** jó legyen, amikor megjelenik." - írja Jim a postban.

A Saints Row PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Saints Row

Platform:

Fejlesztő: Deep Silver Volition

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2022. augusztus 23.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!