25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök kiegészítője

A viking sagában ezúttal Odin szerepében indulunk sorsfordító küldetésre.

Írta: Jaxx

Az Assassin's Creed Valhalla újabb kiegészítőt kapott, mely a Dawn of Ragnarök címet viseli, és nem kisebb skandináv istenség, mint Odin köré épül az új saga. A skandináv mitológia szerint Óðinn és fivérei végeztek Ymirrel, az óriással, hogy aztán testéből megalkothassák világunkat, Midgardot. Ő a harc és a bölcsesség istensége (emellett még számos terület védelmezője), így nem is kérdés, hogy isteni erejére is szükség lesz küldetéséhez.

A Dawn of Ragnarök a franchise történetének legambíciózusabb kiegészítője, launch trailere a sztoriba enged közelebbi bepillantást.

Az Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök története Odin küzdelme fia, Baldr megmentéséért. A játékmenet új elemekkel bővül, legyőzött ellenfeleink erejét felhasználva például felölthetjük egy holló alakját, jeges pusztítást adhatunk fegyvereinkhez, vagy feltámaszthatjuk és a saját oldalunkra állíthatjuk riválisainkat. A karakterek között újdonságként megjelennek a muspelek, a tűzóriások, akik új kihívások elé állítják Odint. Svartalfheim, a törpök világának felfedezése pedig számos küldetés kiindulópontja lesz, a kaland során menedékei Baldr megmentésének központi szerepét töltik be.

Cikkajánló
Assassin’s Creed Valhalla teszt – Vikingek közé vitt utunk

Assassin’s Creed Valhalla teszt – Vikingek közé vitt utunk

A Ubisoft kultikus akciójáték-sorozata új epizóddal bővül.

A kiegészítő ajánlott power szintje 340, egyébként endgame tartalomként funkcionál. Ám aki most kezd bele a játékba, annak sem kell csüggednie: a tartalom elindítását követően egy boost segítségével fejleszthetik fel karakterüket.

Az Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök PC, Amazon Luna, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra jelent meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla
  • Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Stadia, PS4, X1, XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!